Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Teatre

Carmen Machi, l'actuació "estrella" de la temporada de teatre de la capital i Sant Julià

L'obra francesa 'Les Manguers de Lapin: Cabaret Burlesque' obrirà la 49a edició
Carmen Machi

Carmen Machi

Carmen Machi

Actualitzada 26/09/2016 a les 14:05
L'obra francesa 'Les Manguers de Lapin: Cabaret Burlesque' obrirà la 49a Temporada de Teatre d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, el proper 5 d'octubre al Teatre Comunal de la capital. Avui al matí s'ha presentat la programació que compta amb sis propostes d'estil variat i diferents formats, dedicada a tots els públics, segons ha destacat el conseller de Cultura del Comú de Sant Julià, Josep Roig. La primera obra comptarà amb la col·laboració de l'ambaixada francesa i està inspirada en el món del circ i el cabaret, i tindrà lloc al Teatre Comunal.

Pel que fa a la programació d'Andorra la Vella, el cap de Cultura, Jan Cartes, ha explicat les seves propostes, que seguiran el dijous 3 de novembre amb una actuació de Els Joglars amb l'obra 'El coloquio de los perros', una adaptació lliure de la novel·la de Cervantes. El divendres 2 i dissabte 3 de desembre tindrà lloc l'actuació de la companyia andorrana Liquid Dansa amb l'obra 'Tu i jo', amb direcció i dramatúrgia de Joan Hernàndez. Es tracta d'una obra que parla de les emocions i les relacions entre persones, amb música en directe.

La programació d'Andorra la Vella la tancarà la que consideren l'actuació estrella amb la reconeguda  actriu Carmen Machi i l'obra 'Juicio a una zorra', l'única que tindrà lloc al Centre de Congressos de la capital per l'afluència de públic. L'artista farà un al·legat feminista amb un monòleg en què es posa en la pell d'Helena de Troya, el dijous 15 de desembre. El cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, ha explicat que el cost d'aquesta programació per part de la capital ascendeix als 12.000 euros.

Pel que fa a la programació de Sant Julià de Lòria, s'ha previst dues obres, la primera d'elles 'El Florido Pensil Nenes', que tindrà lloc el dijous 27 d'octubre a l'Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià. La cap de Cultura de Sant Julià, Laura Rogé, ha explicat que es tracta d'una comèdia intergeneracional sobre l'escola franquista protagonitzada per cinc actrius que aniran interpretant diferents papers. L'altra proposta és 'Els Pastorets' que interpretarà diverses funcions durant el Nadal, concretament el 26 i el 30 de desembre, i el 6 i el 7 de gener. Aquest dimarts i dimecres tindrà lloc el càsting i l'obra està codirigida per Joan Hernández i Alfons Casal, ajudats per Jéssica Casal, i seguirà tenint una versió reduïda com la de l'any passat per aconseguir arribar al públic més familiar. El pressupost de Sant Julià de Lòria per a la Temporada de Teatre és de 30.000 euros.

Roig i Pons han coincidit a destacar que totes les obres tenen un punt de reflexió que van més enllà del teatre comercial per aconseguir satisfer tot tipus de públic.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477