Plàstica

La seu de l'ONU a Nova York exposa 40 obres de l'Art Camp

Va quedar inaugurada pel cap de Govern i romandrà muntada fins demà

La seu de l'ONU a Nova York exposa 40 obres de l'Art CampSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, i la directora general de la Unesco, Irina Bokova, van inaugurar l’exposició́ amb obres fetes a l’Art Camp, a Ordino, a la seu de les Nacions Unides de Nova York. La mostra està formada per 40 pintures fetes per artistes dels cinc continents que han participat en les cinc edicions de la trobada. La col·lecció s’exhibeix per primera vegada fora d’Europa.

L’acte també va comptar amb la presè̀ncia del ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, i d’Hedva Ser, artista per a la Pau de la Unesco que apadrina el projecte Art Camp des del 2012. En la inauguració, el cap de Govern en cada nova edició, Andorra espera poder ancorar cada vegada més l’esdeveniment dins d’un concepte més ampli de promoció́ de la cultura de la pau, integrant l’educació en la democràcia i els drets humans, el diàleg intercultural i el respecte de la diversitat de les expressions culturals.

Des de la seva creació, Art Camp-Andorra ha acollit prop de 150 artistes procedents de tots els continents i s’hi han creat prop de 500 obres originals.

tracking