Cinema

S'obre el termini per a presentar curts al festival Ull Nu

L'organització pretén arribar als 300 participants

Els membres de l'organització del Festival durant la presentacióJ.R. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició del festival Ull Nu ha engegat avui, amb la convocatòria per presentar curtmetratges, el termini de la quals'estendrà del 14 de setembre al 18 de desembre d'enguany.L'UllNu oFestival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineuspreténarribar a les 300 obres participants. A més,l'organització vol apropar-se més al sector francès que en l'actualitat només aporta un 15% del total d'obres rebudes. Peraconseguir-ho, s'hacreatuna web on enviar els treballs i s'establiran vincles amb un festival de Tolosa, on alguns membres de l'organitzaciójahi participencom a jurat. El concursva destinat a tots aquells nascuts o residents al País Basc, Aragó, Navarra, Catalunya, el Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus, Aquitània i Andorra, com en anys anteriors. A més, enguany també es mantenen les categories: ficció, documental, animació, videoart i videoclip.

Una part dels membres de l'organització anirà al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges,per tal de fer lligams amb altres concursos o festivals, per donar-se a conèixer en l'àmbit intern amb participants, perquè "és una sort disposar d'un festival tan gran aquí al costat", segonsl'organització. Enguany, a més, a Sitges hi haurà participació andorranaambel film 'Wolves'. Aquestcurt va aconseguir el premi del públicdel festival Ull Nu de l'any passat.

La novetat d'aquest any és la creació d'un concurs de MINIcurts orientat a residents i nascuts a Andorra o Espanya. Els interessatspoden presentar les seves obresfins el novembrei opten a un premi de 600 euros.

tracking