Literatura

El Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp s'obre als residents a l'Alt Urgell i la Cerdanya

Totes les obres seran publicades al web i a les xarxes socials del Comú d’Encamp i tothom qui ho desitgi podrà valorar i puntuar les obres

Un moment del lliurament dels premis de l'any passat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els residents a l’Alt Urgell i a la Cerdanya també podran participar en el VII Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp, que ja ha obert el termini per a presentar les narracions inèdites de fantasia i terror escrites en català. Al concurs s’hi pot participar en dues modalitats: escrit i audiovisual. L’extensió dels treballs escrits ha d’estar compresa entre 3 i 6 pàgines per una sola cara, a doble espai, amb mida 11 i tipus de lletra ‘Times New Roman’, i s’admetran un màxim de tres relats per persona. En aquesta mateixa modalitat hi haurà les categories d’infants -de 6 a 11 anys-, joves -de 12 a 16 anys-, i d’adults -a partir de 17 anys. D’altra banda, pel que fa a la categoria de vídeo, han de ser gravacions enregistrades amb el mòbil, tauletes o càmeres de vídeo, d’una durada d’entre 5 i 10 minuts, i en aquest cas, només hi haurà una categoria.

La setena edició del Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp ja ha obert les inscripcions, i enguany també hi podran participar residents en les comarques catalanes de l'Alt Urgell i la Cerdanya. Les narracions s’han de presentar en un sobre tancat amb el títol del treball, que al seu torn contindrà un sobre més petit amb les dades personals de l’autor (nom i cognoms, edat, adreça i parròquia, telèfon i correu electrònic). Els treballs s’hauran d’entregar al Departament de Cultura, al carrer de la Valireta número 2, a la Biblioteca Comunal d’Encamp, al passeig de l’Alguer s/n, a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, a l’avinguda del Consell General s/n, o bé per correu electrònic a biblioteca@encamp.ad, adjuntant dos arxius, un amb l’arxiu del treball, i l'altre, amb les dades del participant (nom i cognoms, edat, adreça i parròquia, telèfon i correu electrònic).

Totes les obres seran publicades al web i a les xarxes socials del Comú d’Encamp i tothom qui ho desitgi podrà valorar i puntuar les obres. Aquests vots tindran un percentatge del vot final juntament amb el del jurat, que el formen tècnics del Comú i personalitats en l’àmbit cultural, com els escriptors catalans Iñaki Rubio i Care Santos.

Els guardons per a la modalitat escrita seran un lot de llibres per al primer i el segon premi infantils. Els joves seran premiats amb un Ipad Mini i un lot de llibres per al primer premi i un lector de llibres digitals i un lot de llibres per al segon. Finalment, en la categoria d’adults, hi haurà un primer premi de 400 euros i un segon de 250 euros. Pel que fa a la modalitat de vídeo, hi haurà un únic premi de 350 euros.El termini d’admissió dels treballs finalitza el 31 d’octubre i el lliurament de premis tindrà lloc el 15 de novembre, a les 19 hores, a la Biblioteca Comunal d’Encamp.

tracking