Art

Llogat l'espai per al pavelló de la biennal de Venècia

Llogat l'espai per al pavelló de la biennal de Venècia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló d’Andorra a la 57a edició de la Biennal d’Art de Venècia, que tindrà lloc a partir del mes de maig del 2017, s’ubicarà en un immoble que forma part del Palazzo Cappello Memmo. Es tracta d’un espai situat davant del Gran Canal i a la Riva degli Schiavoni. El pavelló d’Andorra també estarà molt a prop de la Plaça de San Marco, a només 5 minuts caminant des de l’entrada de la Biennal. Des del ministeri de Cultura, Joventut i Esports s’ha valorat la situació d’aquest espai i les possibilitats de visibilitat que n’ofereix la façana.

El consell de ministres va aprovar ahir el lloguer de 60.000 euros per a aquest espai expositiu. La superfície de la sala és de 111,75 metre quadrats i d’una alçada de 3,5 metres. Es tracta d’una església, construïda al segle XVIII per Giorgio Massari, que es va utilitzar des dels inicis com a espai de culte i com a sala de concerts. Antonio Vivaldi hi va treballar com a mestre del cor, hi va escriure nombroses cantates i va donar classes al seminari.

D’altra banda, el consell de ministres també va aprovar ahir l’adjudicació per 152.000 euros de treballs de rehabilitació de les esglésies de Santa Eulàlia d’Encamp, i de Sant Corneli i Sant Cebrià d’Ordino. A Encamp es farà l’aixecament del paviment actual de la coberta plana i la terrassa del centre cívic per tal d’impermeabilitzar-lo. A Ordino, els treballs afectaran la coberta del campanar que s’haurà de refer per les infiltracions d’aigua.

tracking