Cites

La capital treu a la venda 600 entrades per sentir Flórez i 600 més per a Raphael

Les localitats estaran disponibles dilluns per als concerts del setembre al Centre de Congressos

El 15 de setembre es perfila com a data per al concert de Flórez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dilluns vinent surten a la venda les localitats per als concerts que el 15 de setembre protagonitzarà el tenor peruà Juan Diego Flórez i el 30, el cantant espanyol Raphael. Dues cites al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i que configuren dos dels plats forts de la programació de la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura, rang que enguany ostenta la parròquia. Només sortiran a la venda al voltant de sis-centes localitats per a cadascun dels esdeveniments; si més no de moment. La resta de l’aforament (aquest auditori sobrepassa lleugerament les 900 butaques) queda de moment en mans de l’organització, en part per atendre compromisos, en part per posar-les a la venda en paquets. En el cas del concert líric, està previst que s’instal·lin al voltant de 90 cadires a l’escenari mateix, per poder sentir molt de prop Flórez i el pianista que l’acompanya, Vincenzo Escalera.

Les entrades tindran uns preus de 46 a 60 euros en el cas del peruà i de 40 a 50 per escoltar Raphael, que es presentarà a l’escenari de la capital acompanyat per l’ONCA en format simfònic, és a dir, amb 61 músics (22 violins, vuit violes, sis violoncels, quatre contrabaixos, 17 vents, tres percussionistes i una arpa, amb Gerard Claret com a concertino director).

El comú veu factible recuperar amb la venda d’entrades la inversió realitzada en aquests dos espectacles, on ha assumit el caixet dels artistes: 42.000 euros en el cas de Raphael, 75.000 per a Flórez, segons va explicar el cònsol menor, Marc Pons. Per a la resta de despeses de producció han comptat amb patrocinis privats i Andorra Turisme.

A càrrec de les gestions amb els artistes hi va ser Josep Maria Escribano (director artístic de la Temporada de Música i Dansa), qui en la presentació dels concerts, ahir, va recordar que Raphael, una “estrella inqüestionable”, gustos a banda, visita per primer cop el país i precisament coincidint amb el 50 aniversari d’un dels temes més populars, Yo soy aquel. Pel que fa a Flórez, artista de “facultats insultants”, farà un repertori d’òpera amb, previsiblement, bisos de música popular i tradicional.

tracking