Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Andorra la Vella

Més de trenta artistes reclamen la diversitat cultural a l'Art Camp

La trobada internacional s'ha inaugurat avui al migdia a La Llacuna amb l’exposició dels treballs dels participants
Instant de la inauguració de l'exposició a La Llacuna avui al migdia

Tret de sortida a l'Art Camp

Instant de la inauguració de l'exposició a La Llacuna avui al migdia.

ANA / S. F.
Actualitzada 19/07/2016 a les 18:50
Els artistes de la cinquena edició de l’Art Camp, la Trobada internacional d’artistes, que es troben fins el 28 de juliol al país han inaugurat avui al migdia a La Llacuna l’exposició amb els treballs dels participants d’aquesta edició de l’any 2016. Més de trenta artistes provinents de 33 països han participat en aquesta mostra que a més també ofereix l’exposició de la col·lecció del Comissionat nacional d’Andorra per la Unesco de l’edició 2014.

En la inauguració, els artistes han volgut reivindicar el paper de la creació per la promoció dels valors de la diversitat i el respecte de les cultures. Els artistes en un manifest que s’ha llegit en la inauguració han volgut reivindicar "acostar-se a les altres cultures amb mentalitat oberta" per "promoure la diversitat i empényer a enfortir les relacions humanes a través del respecte mutu per la dignitat i la igualtat de tots els individus i les comunitats".

En el marc del Decenni internacional de l'apropament de les cultures (2013-2022) de la UNESCO, els artistes han volgut reivindicar el paper de la creació i dels artistes per “la construcció d’un món sostenible per les futures generacions” i per això animen a "comprometre’s en les diferents expressions a promoure la sostenibilitat i la diversitat cultural, i ajudar a fomentar una societat harmònica i en pau per les generacions que vindran".

A l'acte hi eren presents i han saludat els assistents el conseller d'Administració, Comunicació, Dinamització i Comerç d'Ordino, Xavier Herver; el comissari de l'Art Camp, Faust Campamà; el Cònsol Menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, i el secretari general de la CNAU, Jean-Michel Armengol.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477