TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fou superviviente de l'Holocaust, espia per a Estats Units i va composar cançons per a gran estrelles de Hollywood. Als seus 96 anys,Inge Ginsberg és tota una estrella a Suïssa, i al món gràcies a Internet.

Ginsberg, Juntament amb el seu primer marit, Otto Kollmann, va ser contractats a Hollywood perCapitolRecordsamb la finalitat de compondre per als estels dels 60, DorisDay, Dean Martin oNatKing Col·le. El 2013, i amb 91 anys, la reina del metall a Youtubeva començar la segona part de la seva carrera musical amb la decisió de presentar-se a Eurovisió a l'any següent, amb unalletra que parlava dels suïcidis entre els joves. Però li va poder la pressió i es va retirar a la ronda preliminar. El 2015 i insistint en el seu afany de continuar al món de la música, la nonagenària es va aliar amb el grup de metall ElsTritoneKings. Un any després, la banda al complet es va animar i es van presentar aGotTalentSuïssa, deixant atònit al jurat i al públic, no només pel seu estil musical, sinó per conservar les perles i els vestits llargs que evoquen a l'estètica de les dives d'or en un ambient de rock edulcorat.

tracking