Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La celebració de la sub-21 pel triomf de l'absoluta contra Hongria

Els jugadors estaven concentrats a Letònia per disputar el dia següent el debut del Preeuropeu 2019 i va esclatar amb el xiulet final
Celebració de la sub-21.

Celebració de la sub-21

Celebració de la sub-21.

Actualitzada 12/06/2017 a les 10:47
La històrica victòria de la selecció el divendres contra Hongria, 33a del rànquing FIFA, no va deixar indiferent a ningú. I menys, als futurs integrants del combinat nacional. Els jugadors de la sub-21 estaven concentrats a Letònia per disputar al dia següent el primer partit del Preeuopeu 2019, que va acabar amb empat, però la distància no els va impedir veure l'enfrontament de l'absoluta. 

Quan va sonar el xiulet final amb l'1 a 0 en el marcador, els jugadors van esclatar d'alegria per celebrar el primer triomf en partit oficial en 13 anys. En aquella sala on es van reunir per mirar el partit hi era Justo Ruiz, seleccionador sub-21 i present també a l'altre victòria d'Andorra, el 2004. Abraçades i crits per celebrar un triomf que es recordarà i molt. 




En la sala on els de la sub-21 van mirar el partit faltaven tres jugadors, que precisament eren jugant el partit contra Hongria. Max Llovera, Jordi Aláez i Àlex Martínez van disputar l'enfrontament amb l'absoluta i menys de 24 hores després eren a Letònia jugant amb jugadors de la seva edat. van fer un viatge fugaç, i quan van arribar a l'hotel de concentració els seus companys els van rebre amb un passadís. 

 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts