Petició

Un nen de sis anys reclama que "la gent deixi de matar-se"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un infant de St. Louis (EUA) ha donat la volta al món després que la seva mare hagi compartit un video en què es veu el petit, de només sis anys, demanant que la gent deixi de matar-se entre ella.

Jeffrey va fer el la crida després de la mort d'un dels seus cosins, que amb només 17 anys va ser assassinat en un dels suburbis d'aquesta localitat nordamericana. L'infant assegura que té por de morir. "Totes aquestes persones que es maten entre elles han de deixar de fer-ho, perquè això no porta enlloc", afirma. "Soc simplement un nen", continua, "se suposa que no hauria de saber d'aquestes coses, d'armes. Però ho sé tot sobre aquestes coses dolentes [les armes]. Se suposa que he d'estar aprenent a l'escola", reitera firant fixament a la càmera. I acaba fent una darrera petició: "Només vull que la gent deixi de matar-se uns als altres. Que siguin adults i actuin bé".

La mare del Jeffry va compartir el video a Facebook i ja l'han vist més de 150.000 vegades i l'han compartit més de 6.000. També acumula més de 1.200 "m'agrada" i més de 500 comentaris. De la mateixa manera diversos usuaris l'han compartit a YouTube on també segueix acumulant visites i comparticions.

tracking