x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CONSCIENCIACIÓ

La campanya antitaurina francesa que canvia toros per dinosaures

Campanya antitaurina

Al 'vídeo', que porta el títol 'FLAC torna les corrides a l'era dels dinosaures', es pot veure un dinosaure sent torejat fins que mor. 

Actualitzada 02/05/2017 a les 11:11

Canviar toros per dinosaures. Això és el que ha fet l'antitaurina ONG francesa FLAC, que ha llançat una campanya a les xarxes per sensibilitzar contra les corrides de toros. Al 'vídeo', que porta el títol 'FLAC torna les corrides a l'era dels dinosaures', es pot veure un dinosaure sent torejat fins que mor. 

 
  • #3 animals
    (04/05/17 15:25)

    Caram amb els comentaris, barrejant "churras y merinas". Em podeu dir que te a veure un vegà, els gats, i les màfies amb els toros?Ja veig que el que no voleu veure és com els toros son un "espectacle" denigrant on la gent va a veure patir un animal. Si no sabeu veure això és que sou més curts que les mànigues d'uns sostens. I no escric el qualificatiu que us mereixeu per que no em publicarien el comentari.

    Respondre
  • #2 Restore point
    (03/05/17 17:26)

    Muchos "animalistas" olvidan que sus mascotas son bestias (por mas que intenten delirantemente humanizarlas) y que toda la fidelidad y amor incondicional que vean en estos es solo producto de la “domesticación”, algo similar ocurre en los seres humanos que sufren el Síndrome de Estocolmo....Mientras eso sucede,miles de niños desaparecen en Europa,siendo pasto de mafias sexuales y tráfico de órganos....

    Respondre
  • #1 Jandilla
    (02/05/17 14:30)

    D'on no hi ha no es pot treure... Veure campanyes com aquesta dona peu a pensar que hi ha molta gent que no te res més que fer a la vida d'important... L'altre dia sortia un vega, professor de no se que, que deia que els cogombres posats en vinagre pateixen, perquè tenen fibres nervioses... Amén... La veritat es que, el mon vega te una imaginació que dona per tremolar, i comparar aquest dinosaure amb un toro d'avui en dia ja diu molt d'aquesta gent... A Andorra hi ha una campanya a favor de l'adopció de gats, però, contrasta en que en la mateixa es diu que van be per combatre la plaga de rates i ratolins, altres éssers vius, menys agraciats per aquests que defensen tant la vida animal... La veritat, no se on arribarem, però, jo continuaré fotent-me bons filets de carn i el que em vingui de gust...

    Respondre
3
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts