Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
audiovisual

Un repte d'estudiants que es vol fer viral als cinc continents

Un moment del repte que han proposat els estudiants de Màlaga.

Un repte d'estudiants que es vol fer viral als cinc continents

Un moment del repte que han proposat els estudiants de Màlaga.

13/01/2017 a les 19:00
Els darrers mesos Internet s'ha inundat de reptes ('challenges') amb la idea d'aixecar un somriure i que s'han extés com la pòlvora. Ara, un grup d'estudiants de la facultat de Dret de Màlaga, a Espanya, n'han posat en marxa un amb l'objectiu que el seu professor els aprovi a tots. I com és això? Tot va començar en una de les classes que imparteix Alberto Postigo, un advocat que està al capadvant d'una assignatura sobre Internet i xarxes socials i que va proposar als alumnes crear un repte viral, que ells pensessin, i que arribés als cinc continents. Si això ocorre (tenen fins el 18 de gener per a aconseguir-ho) tot el grup estaria aprovat. 

El que han ideat els estudiats ja s'ha batejat com a #myclasschallenge i no tracta de res més que, enmig d'una classe, un estudiant s'aixeca per sorpresa i crida 'My class challenge' i la resta de companys exploten d'emoció saltant, cridant, treient confeti i banderes en una festa amb música i ball. 


Per ara la proposta ja ha arribat a un parell de països d'Àsia: a la Xina i a Jordània, on dos grups d'estudiants han sorprès els seus professors amb aquesta explosió festiva. Arribarà també el repte a Andorra?




 
Etiquetes
  • #3 Paula
    (19/01/17 00:57)

    A mi em sembla molt bona idea!!! Una bona forma de reinvidicació per parts dels estudiants, una possible forma de canviar la relació arcaica entre  professors i alumnes. Aquest tipus d'activitats son les que motiven als alumnes i els fan veure que el que es fa a les classes es aplicable al día a día. Espero que aprovin i amb nota!!!!

    Respondre
  • #2 Vergonya aliena
    (15/01/17 16:06)

    Envoltada en ras, maquillada, suau, brillant, vellutada ..... la vulgaritat, el buit existencial i l'estupidesa supina s'ha lliscat a la televisió, el cinema, el teatre, la publicitat, el llenguatge ... i fins a arribat a l'educació .... i el pitjor és que s'ha convertit en un fenomen cultural acceptat per tots.

    Respondre
  • #1 suspens per al professor!
    (14/01/17 21:58)

    Tot plegat una estupidesa descerebrant com tantes de les xarxes. Pobra justicia amb professors i futurs advocats com aquestos!Jo els sispendria a tots i primer al " professor"pe estupiditzar els alumnes.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts