Futbol

El gol més fortuït i la xilena més espectacular es fan virals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot just acaba de començar la temporada de futbol, peròja s'hanfet dos golsque costaran de superar per la sevaespectularitati singularitat. Els autors no han estatpasjugadorsde les millors lligues de futbol masculí, sinó que pertanyenal futbol amateur de Dinamarcai a la lliga de futbol femeníespanyola.

El jugadoranònim danèsva fer una xilena des de fora de l'àrea. Tot i que el porter estava a punt, no va aconseguir aturar la paràbola que va acabar entre els tres pals. Aquesta és l'escena:

El segon gol és més fortuiït i cridaner. Sílvia Ruiz, jugadora del'Oiartzun, va avançar el marcador contra l'Sporting de Huelva amb un xul potent, també des de fora de l'àrea. La piloptava acabara la xarxa després de fer una carambola ben curiosa: no hi va anar pas directa sinó que va anar a pararprimeral pal, va volar amunt i en caure va prendre un efecte que va acabarsituantla pilota dins la porteria. L'usuari de Twitter @noskisky va penjar un vídeo del moment sorprenent per tots els presents al camp:

tracking