x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
a la xarxa

Quins són els orígens de la bellesa al món?

Les origines de la beauté

La presentació del projecte, pilotat per Natalia Ivanova, fotògrafa i fotoperiodista

Actualitzada 23/08/2016 a les 19:47
Les origines de la beauté (Els orígens de la bellesa) és un projecte amb el qual s'estudia la diversitat ètnica de la humanitat a través de la bellesa de dones d'arreu del món. Natalia Ivanova, fotògrafa i fotoperiodista, és la persona que es troba després d'aquest treball, que no té cap objectiu comercial, sinó artístic i documental. Segons la web, vol intentar representar totes les ètnies del món, sense importar quantes persones pertanyin a ella o el seu estatus oficial.

Entre les seves fites també està educar, reconciliar i contribuir al patrimoni de la humanitat. Aquest projecte està reconegut per la UNESCO i es va presentar per primera vegada en una exposició celebrada a la seu de l'organisme a París el Dia Internacional de la Dona el 2014 i aquests dies se n'ha publicat el vídeo.

Ivanova va arrencar amb el treball en 2012 i fins al moment ha recopilat més de 90 fotos i vídeos provinents de més de 50 grups ètnics de 15 països dels quatre continents.

Les dones que vulguin participar-hi han de complir quatre preceptes: tenir entre 18 i 30 anys, pertànyer a un sol grup ètnic durant almenys tres generacions, ser fotogènica i no tenir els cabells tenyits de colors estridents. La resta d'informació es pot trobar al web del projecte (www.lesoriginesdelabeaute.com/fr/accueil.html).
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts