PERMETRE
NO, GRÀCIES
Atletisme

El moment en què Hortelando s'assabenta que és campió

L'atleta espanyol Bruno Hortelano va creuar la meta en segona posició, però una desqualificació del primer el va fer ser campió, però no se'n va assabentar fins que va parlar amb una periodista.

L'alegria de l'atleta Bruno Hortelano per assolir un or

L'espanyola s'assabenta a la zona mixta que uns desqualificació el fa ser campió i esclata d'alegria.

Youtube
Actualitzada 11/07/2016 a les 18:26
És un dels vídeos més virals del passat cap de setmana. L'atleta espanyol Bruno Hortelano, va competir en la prova dels 200 metres lliures a l'Europeu i va aconseguir una molt bona segona posició. Però una desqualificació del que va quedar primer, l'holandès Churandy Martina, que va envair un altre carril, el va permetre proclamar-se campió i aconseguir l'or.

Hortelano es va dirigir a la zona mixta d'entrevistes i quan una periodista li va demanar com se sentia per l'or ell va corregir-la dient que havia assolit la plata. Però era ell qui estava equivocat i quan es va confirmar el seu primer lloc, Hortelano va marxar corrents per la gran alegria. Un moment que acumula milions de visites a les xarxes.