Pàgina web

Fer fora l'estrés en només seixanta segons

Una pàgina web proposa una tècnica de relaxació per alliberar-se dels pensaments negatius

Pixel Thoughts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sónpocs els privilegiats que saben viure sense cap menade preocupació. Per la resta, unapàgina web pot ajudar a fer fora els pensaments de preocupació.Es tracta de Pixel Thoughtsi ho aconsegueix en tan sols un minut. És una eina virtual amb un funcionament senzill.

L'usuari que necessiti relaxar-seha detenir un moment lliure per a visitarla web i l'únic que ha de fer és escriureel pensamentque el preocupa. Aleshores, l'estrella que ocupa la part central de la pantalla, amb el maldecap escrit, aniràfent-se petita ben a poc a poc fins a desaparèixer. Mentre ho fa, el sistema, en anglès, demana a l'usuari que agafi aire i insisteix en la idea que "tot va bé" i que "la vida és molt més que el pensament en qüestió".

El creador és Marc Balaban, qui habitualment medita i va voler recrearvisualmentcom és l'exercici d'alliberar-se dels pensaments negatius. La pàgina, que Balaban va crear en 36 horesara fa un any, es va viralitzarràpidament i va arribar a rebremés de mig milió de visites en només una setmana.

tracking