TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

LA CARTELLERA

X-Men, a la cartellera d'Illa Carlemany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alicia a través del espejo

dir.: James Bobin. int.: Johnny Depp i Mia Wasikowska.

El país de les Meravelles torna a acollir la visita d’algú inesperat que descobrirà a poc a poc que les lleis i els éssers que hi habiten són màgicament impossibles.

El olivo

dir.: icíar bollaín. int.: Anna Castillo i Javier Gutiérrez.

Alma està obsessionada amb la idea que l’única cosa que pot retonar-li la parla al seu avi és recuperar l’olivera que va vendre la família.

X-MEN. apocalipsis

dir.:Bryan Singer. int.: Jennifer Lawrence i M.Fassbender.

Apocalipsi, el primer i més poderós dels mutants de l’univers X-Men de Marvel, va aconseguir els poders de molts altres mutants i es va convertir en immortal i invencible.

La bruja

director: Robert Eggers. intèrprets: Anya Taylor-Joy i Ralph Ineson.

Nova Anglaterra, 1630. Davant l’amenaça de ser repudiat per la seva església, un granger decideix abandonar el poble i establir-se en plena naturalesa amb la seva esposa i cinc fills, enmig d’un inhòspit bosc.

El libro de la selva

director: Jon Favreau. intèrprets: Neel Sethi i Bill Murray.

Després d’haver estat abandonat a la selva, una família de llops cria el petit Mowgli, un humà, en un entorn dominat per la protectora mare, la lloba Raksha, i Akela, el mascle alfa de la llopada. Gràcies a ells el petit és capaç de sobreviure als perills de la selva per si mateix. Però amb l’arribada del temible tigre Shere Khan, Mowgli deixa de viure en un entorn plàcid i ha de batallar per l’existència, ara acompanyat per nous amics.

Human

dir.: yann arthus-bertrand.

Imatges i entrevistes que retraten la humanitat actual amb testimonis de 60 països. El film es va rodar durant dos anys i es van realitzar entrevistes a més de 2.000 persones que van oferir testimonis sobrela lluita contra la pobresa, la guerra, l’homofòbia, l’amor, la família i el futur del planeta.

Projecció en VOSE.

HORARIS:

CINEMES ILLA CARLEMANY

Alicia a través del espejo 17:45 20:10 22:30

Alicia a través del espejo VOSE 20:00

El olivo 17:30 19:45 22:30

Angry Birds 18:00

X-Men Apocalipsis 19:45 22:30

X-Men Apocalipsis (VOSE) 19:45

El libro de la selva 17:30

Human (VOSE) 19:00

CINECLUB DE LES VALLS

Mia Madre 8 de juny 21.30

The Lobster (Langosta) 15 de juny 21.30

Sunshine on Leith 22 de juny 21.30

tracking