"Compartir la meva història m'ha apropat a la gent"

La periodista de Telecinco Carlota Corredera presenta al migdia el programa ‘Cámbiame’ i puntualment també condueix el magazín ´Sálvame’

Carlota Corredera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fa poc que es va incorporar a l’equip de ‘Cámbiame’. Com s’hi sent?

Cada vegada estic més contenta. El començament va ser complicat, dur, i tots hem necessitat unes setmanes d’adaptació, però ara estic encantada.

Quina creu que és la clau de l’èxit del programa?

És un programa màgic, en què la persona se sent reina o rei per un dia. Es fa tot amb molt de cor, molt d’amor, i això es transmet.

En què es diferència d’altres programes de canvis radicals de ‘look’?

Fins ara se centraven més en el canvi exterior sense tenir gaire en compte l’interior i és cert que, tot i que els estilistes de Cámbiame no són psicòlegs, sí que saben escoltar i donar bons consells.

Sovint la veiem emocionada amb els canvis, suposo que perquè vostè recentment n’ha experimentat un (ha perdut prop de 60 quilos).

Sí, és cert que em sento molt identificada amb la gent. Però, més enllà d’això, són les històries, hi ha gent que ha patit molt. És un programa molt emocionant.

Haver compartit la seva història personal amb l’audiència l’ha apropat a ella?

Totalment. M’ha desprotegit públicament, però m’ha compensat, perquè m’ha apropat a la gent. També crec que tinc una naturalitat que a la gent li agrada. Intento, em surt, ser de veritat.

Parlen de vostè com una de les revelacions de Telecinco. Què n’opina?

No m’agraden les etiquetes, m’imposen respecte. Jo em considero afortunada per viure del que m’agrada i sobretot em sento periodista.

Per arribar on és ara creu que ha hagut de treballar més que altres a causa de no seguir els cànons físics de les presentadores?

No ho vinculo. A mi em va emocionar que em donessin una oportunitat encara que tingués una imatge anties­tètica.

Abans de presentar ha fet de redactora, de directora... On se sent més còmoda?

No puc escollir perquè tot m’encanta. Però ara mateix la prioritat és conciliar la vida professional amb la vida familiar. Per mi és importantíssim poder passar tot el temps que pugui amb la meva filla Alba i presentar m’ho permet més que dirigir. I que duri aquest regal!

tracking