Adeu a les potes de gall

Diversos mètodes eliminen les arrugues dels ulls

Adeu a les potes de gall

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El múscul orbicular dels ulls ens permet tancar els ulls amb força. La pell que el cobreix és molt fina, i es va arrugant amb el pas del temps, sobretot al riure, o quan ens molesta el sol o hi ha molta llum. Com que a la vida no hem de deixar mai de riure, avui parlarem de com tractar aquestes arrugues que es formen al voltant dels ulls, les que anomenem vulgarment potes de gall.

Primer de tot cal recordar que necessitem una crema cosmètica específica per aquesta zona, precisament per la sensibilitat d’aquesta pell. Més enllà d’això, el primer tractament estètic serà injectar una mica de toxina botulínica. És un tractament ràpid i molt efectiu per una determinada zona de l’orbicular dels ulls, la part exterior, on es formen les arrugues. Després de vuit dies veurem si ens queden arrugues en la zona més baixa, on no podem punxar toxina botulínica perquè ens podria provocar un efecte indesitjat. Aquestes arrugues més baixes les haurem de tractar augmentant una mica el pòmul (amb els anys també hi perdem volum ossi), amb un àcid hialurònic específic o amb un producte com la policaprolactona, que ens induirà la formació de col·lagen propi i ens ajudarà a tenir una pell més tersa. Si tot i així ens queden arrugues que eren molt antigues i no les hem pogut treure, podem fer un tractament amb PLEXR o làser de plasma. Uns fils monofilaments també poden densificar la pell en aquesta zona, donant-li més fermesa.

Veuen una vegada més que per tractar un problema estètic, depenent de la seva intensitat, podem utilitzar diversos tractaments que es complementaran i tindran una acció sinèrgica. Començarem pel més efectiu i amb menys efectes secundaris, i el complementarem amb els altres pas a pas, sempre cuidant que l’aspecte sigui natural. Per tot això, és imprescindible el consell d’un bon professional de medicina estètica que ens indiqui quin tractament s’hauria de fer en el nostre cas particular.

Un pacient, un tractament

Com sempre, cal fer un bon diagnòstic del problema i el seu grau, valorant les particularitats de cada pacient. Per exemple, a una persona amb uns pòmuls molt prominents serà més convenient tractar el problema amb un àcid hialurònic més superficial, per tal de no donar-li més volum. Diferent és si trobem un pacient que té els pòmuls poc volumi-nosos.

tracking