Ajuda el teu nen interior.Thomas Hawk

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

En el recorregut de la teva vida has passat per diferents etapes i has anat variant de personalitat. Has sigut nadó, infant, adolescent, adult, avi. Cada període t’ha aportat una informació determinada de la vida. Has anat creixent en cos i edat, però la informació d’aquella època passada s’ha quedat gravada en el teu psiquisme i continua movent-se dins teu. El que va viure aquell nadó en els primers anys t’afecta avui. I el que va patir l’adolescent segueix apareixent en l’actualitat en forma de comportaments i actes inconscients. Tot està viu al teu interior.

De totes les personalitats que has viscut, la de l’infant és la més important. El que va experimentar aquell nen és el 90% del teu caràcter actual, i si no solucionem allò que ell va viure continuaràs topant-te amb els mateixos obstacles que et limiten la teva vida. L’has d’ajudar.

A aquell nen petit que eres el van condicionar a pensar d’una manera concreta. Li van ensenyar a veure la vida des d’un filtre. Li van dir tantes coses que no l’afavorien, que se les va creure. En algunes ocasions el van comparar amb els altres, el van jutjar, el van criticar, li van exigir ser el millor... Li van provocar una autoimatge baixa i negativa. En altres ocasions el van acomodar a no moure’s, a ser passiu, a no valorar les coses, a exigir i voler tenir sempre la raó. Sigui quina sigui l’educació que hagis rebut, el teu nen interior necessita la teva ajuda per sanar-se i així, alhora, sanar-te tu ara. Ajuda’l!

EXERCICI A FER | Agafa una fotografia de petit

Agafa una fotografia d’aquell nen infant que eres i durant una setmana recorda l’educació i les situacions que va viure. Mira la imatge i digues-li en veu alta, com si fossis el seu amic que l’aprecia i l’estima, allò que necessita escoltar. Valora’l, que perdoni els pares, que sigui autònom, que escolti i respecti els altres, que accepti com és...

tracking