Festival

Els organitzadors destaquen l'alta participació en el Sax Fest

El director, Efrem Roca, incideix en la presència de gent tant als concerts com als concursos i les classes magistrals

Els organitzadors destaquen l'alta participació en el Sax FestFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició de l’Andorra Sax Fest va acabar ahir després d’una setmana plena de propostes. Els organitzadors fan una valoració molt satisfactòria tant de la participació com de l’acollida de l’esdeveniment. El director, Efrem Roca, va destacar tant la participació als concerts i activitats per al públic en general com als concursos i classes magistrals, que han aconseguit mobilitzar una vuitantena d’alumnes. També va fer una valoració molt satisfactòria del primer concurs per a joves, una de les novetats d’aquest any.

Més enllà del “nivell” que hi ha hagut tant en el concurs per a adults com per a joves, el membre del jurat Matthieu Delage va incidir en la “necessitat” de concursos d’aquestes característiques. Permeten que més joves tinguin una oportunitat per exercitar-se amb el saxo. Delage troba molt positiu que es facin concursos més enllà dels professionals i desitja que la proposta per als joves “continuï creixent” en el futur.

Una de les activitats que han tingut més èxit ha estat el Walking Street Music, que s’ha celebrat per segon any consecutiu com a concurs. El director creatiu del Sax Fest, Jordi Llorens, va destacar que amb aquest esdeveniment que porta la música al car­rer s’aconsegueix captar públic per a la resta de propostes. El Walking Street Music ha suposat un boom important, tant pel volum de persones que hi han pres part com per la repercussió a les xarxes.

Llorens va posar en relleu que durant tota la setmana a través de Facebook s’ha arribat a “122.000 persones” i la mitjana d’interaccions diàries ha estat de 3.700, arribant en total a les 50.000. A més, va posar en relleu l’impacte que ha tingut la retransmissió en streaming, especialment del concurs, amb seguidors fins i tot a Austràlia.

SETZE PARADETES AL MERCAT DE SANT MIQUEL D'ENCAMP

L’Associació d’Empreses d’Encamp (AEE), en col·laboració amb el comú, van engegar ahir al matí la quarta temporada del tradicional mercat de dissabte a la plaça Sant Miquel. La iniciativa enguany ha comptat amb la participació d’una parada dels productes agrícoles d’Andorra per primera vegada d’ençà que es va crear aquesta proposta. Hi van participar aproximadament 16 paradetes de verdura, flors, bijuteria i articles de col·leccionista.

tracking