TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El comú posposa la subhasta dels pisos de la Solana del Pas

Des de la corporació s’ha al·legat un problema de “procediment intern”

El comú posposa la subhasta dels pisos de la Solana del Pas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp ha posposat la subhasta dels pisos de la Solana del Pas de la Casa que havia previst per al 24 d’abril. Ahir el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) va fer públic un edicte que anul·la l’edicte del 22 de març passat, que convocava la licitació “fins a nova comunicació”. Segons es va informar des del comú, la decisió respon a una qüestió de “procediment intern” que es preveu que es pugui solucionar els pròxims dies i llavors es procedirà a tornar a convocar la subhasta. Amb tot, des de la corporació no es van donar més explicacions.

La primera convocatòria feta per l’administració local, el 22 de febrer passat, es va declarar deserta després que ningú presentés cap oferta. Així doncs, i tal com estava previst, la segona convocatòria plantejava una reducció del preu de sortida de fins al 20% respecte a l’anterior. La voluntat era adjudicar els lots al millor postor que als tres lots que tenien un preu de sortida conjunt de 4,2 milions d’euros.

Cal recordar que el comú pretenia ingressar, com a mínim, 5,2 milions d’euros, el preu de sortida dels tres lots que es treien a subhasta i que, en primera instància, si hi hagués hagut algun interessat, els hauria hagut d’adquirir conjuntament. En canvi, en la segona subhasta les dites es podien fer de manera individual o conjunta. Els lots que s’han tret a licitació són tres: el primer, format per una quinzena d’apartaments, trasters i places de pàrquing, el segon, compost per dos locals comercials i dues places de pàrquing, i l’últim, format per l’espai de comunicacions.

tracking