TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Els liberals neguen motius amagats en la petició de dimissió de Calvet

Marc Magallón assegura que el partit va rumiar la informació durant un mes i finalment va votar

Els liberals neguen motius amagats en la petició de dimissió de CalvetXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller de Liberals d’Andorra (Ld’A)d’Escaldes, Marc Magallón, va negar ahir que hi hagi motius amagats en la petició de dimissió del cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet, tal com es va afirmar des de Demòcrates per Andorra (DA).

El comitè parroquial escaldenc va demanar la setmana passada la dimissió de Calvet perquè està processat pel presumpte delicte major de calúmnia i dos de menors d’injúria i difamació per uns comentaris que, suposadament, va escriure al web del Diari d’Andorra contra l’empresari Ramon Canut. No obstant això, Calvet sempre ha negat ser l’autor dels comentaris, que eren anònims. Aquesta decisió, va voler deixar clar Magallón, es va prendre prèvia reflexió. “Fa un mes se’ns va fer arribar una sèrie d’informacions i ho hem estat rumiant”, va informar al Diari. A partir d’aquí, les diferents instàncies del partit van valorar els pros i els contres, i finalment van votar sobre demanar o no la dimissió de Calvet. “S’ha fet el que va votar la majoria liberal”, va puntualitzar el conseller escaldenc.

En canvi, des de DA es va assegurar la setmana passada que darrere la decisió liberal hi ha “motius amagats”. El secretari general de DA, Èric Jover, va destacar que estava “sorprès” perquè la persona que impulsa el comunicat sobre la petició de dimissió de Marc Calvet és Alfons Clavera, president del comitè parroquial. A més, Clavera és l’advocat que porta la demanda contra el ministre de Finances, Jordi Cinca, pel cas Orfund. Això “fa preguntar-me sobre l’acció política que desenvolupen els liberals a les diferents institucions”, va dir Jover.

Per la seva part, Magallón va desmentir aquestes acusacions i va destacar que en cap cas la petició liberal ve motivada “per interessos personals” de Clavera. En aquest context, va emfatitzar que “no hi ha res de particular contra Calvet”, sinó que volien posar en relleu la disputa entre dos ciutadans escaldencs. “Volíem denunciar aquests fets, però no volem entrar en cap bata- lla dialèctica”, va assegurar Ma-gallón.

tracking