Política

Liberals d'Andorra demana la dimissió de Marc Calvet

El comité parroquial liberal d'Escaldes-Engordany argumenta que el cònsol menor no pot ocupar el càrrec perquè té un procés judicial obert

Sessió de comú d'Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè parroquial d'Escaldes-Engordany de Liberals d'Andorra ha demanat la dimissió "voluntària, immediata i irrevocable" del cònsol menor del comú escaldenc, Marc Calvet. En un comunicat la formació argumenta que Calvet no pot seguir al càrrec perquè "està processat i en llibertat provisional per la presumpta comissió del delicte major de calúmnia i de dos delictes menors d’injúria i difamació, per presumptament haver publicat uns comentaris en un mitjà de premsa digital dirigits a un ciutadà" de la parròquia.

Liberals considera que "quan es decreta el processament d’una autoritat aquesta ha de dimitir de manera immediata".

El comitè parroquial liberal opina que "cap autoritat pública pot estar ocupant legítimament el seu càrrec estant encausada i processada per haver infringit suposadament els drets fonamentals que protegeix" la Constitució.

En un comunicat, la formació també demana que si Calvet no dimiteix sigui Demòcrates d'Andorra i el consell de comú d'Escaldes-Engordany qui "exigeixin de manera immediata la seva irrevocable dimissió".

tracking