TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Els botiguers volen rapidesa en l'obra a l'RN-20

Celebren que el govern francès inverteixi en la carretera d’accés però consideren que els terminis d’execució de l’obra són massa llargs

Imatge del Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els comerciants del Pas de la Casa celebren la decisió del govern francès d’invertir finalment en la millora de les carreteres d’accés al país per França, però creuen que els terminis d’execució de les obres estan massa allunyats en el temps. El botiguers i empresaris de la població fan palès els greuges que provoca per al teixit econòmic de la població els tancaments a la carretera per culpa de les allaus i insten el Govern a pressionar perquè les obres es facin al més aviat possible. Segons el president de la Iniciativa Publicitària, Jean Jacques Carrié, “fa anys i panys que ho demanem i hem fet tot el que hem pogut per pressionar que es faci” i avisa que “ara hem de pressionar perquè es faci al més aviat possible”. El projecte ha de començar a realitzar-se a partir del 2018 i es podria allargar molts més anys, fet que alarma Carrié. “No podem esperar, s’ha de fer ja”, sentencia.

El gerent de l’hotel Kandahar, Jordi Montané, creu que l’executiu “hauria d’intentar que els terminis s’escurcin” perquè “França ha invertit molt poc durant aquests últims 30 anys en el que és protecció d’allaus” i “això ens perjudica”. “Benvinguda sigui aquesta decisió, sí, que voldríem que fos més ràpid, també”, va concloure.

De la seva banda, el president de l’Associació de Veïns i Comerciants del Pas, Òscar Ramon, aplaudeix que “per fi el govern de França inverteixi en un lloc que estava deixat de la mà de déu” tot i que lamenta que els resultats “segurament hauran d’esperar”. En aquest sentit, reclama que es prioritzin les tasques de millora de la treta de neu perquè “el tancament dels accessos és el que afecta més perquè si es tanca no venen turistes”. En aquesta línia, posa de manifest que “ja podem anar fent tasques d’embelliment que si es tanquen els accessos no vindran turistes”.

tracking