El comú constitueix el consell d'infants amb 12 membres

La iniciativa servirà per escoltar les veus dels més petits de la parròquia

El comú constitueix el consell d'infants amb 12 membresANA / M. F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Encamp va constituir ahir el consell d’infants, amb la intenció de poder escoltar la veu i les propostes dels més petits de la parròquia. El cònsol major, Jordi Tor­res, va manifestar que constituir el consell era una iniciativa que feia temps que volia materialitzar, ja que “era necessari”, tot i que fins ara ja hi havia “una relació” amb els infants, perquè, per exemple, “cada dos o tres mesos els més petits de la parròquia visitaven el comú i ja es prenia nota de les seves demandes”.

A partir d’ara els infants començaran a treballar les propostes que hauran de ser aprovades en la sessió que se celebrarà el mes de juny. El cònsol major els va fer una crida per posar sobre la taula propostes que “costin pocs diners i aportin un gran benefici”, ja que ha afegit que són “les més ben valorades”. Per fer front a les propostes que puguin tirar endavant el comú hi destinarà uns 17.000 euros, si bé s’hi pot arribar a destinar més diners.

Els dotze infants que integren aquest consell d’infants van anar acceptant el càrrec d’un a un i poc després ja van deixar veure quines seran les seves reivindicacions. Per exemple, el representant de l’escola francesa d’Encamp, Jan Torres, va reclamar “més lavabos”.

tracking