El Saló de la infància recupera els espectacles de tarda i fa un taller de lego

El festival se celebrarà del 27 a l’1 i del 3 al 5 de gener i oferirà 46 activitats, tallers i funcions

El Saló de la infància recupera els espectacles de tarda i fa un taller de legoCOMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Saló de la infància i de la joventut d’Andorra arriba a la seva 25a edició amb una oferta de 46 activitats per als nens a més dels tallers i espectacles infantils. El festival es durà a terme des del dia 27 a l’1 de gener a Encamp, i del 3 al 5 al Pas de la Casa, des de les 16 a les 21 hores i el pressupost total és de 70.000 euros, encara que 40.000 l’aporten els patrocinadors.

Aquest any es recuperen moltes representacions de tarda com les de màgia i les cançons populars, entre d’altres i també retorna la discomòbil, unes novetats que arriben després d’escoltar les demandes ciutadanes, tal com va explicar el conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavier Fernández. A més, com a principals innovacions, destaca un taller de lego perquè els infants puguin fer construccions, i grans inflables que s’instal·laran a l’exterior del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, i que se sumaran als que hi haurà a la sala polivalent de la segona planta.

A banda, repeteixen els simuladors, la ludoteca, les activitats a la piscina, els circuits amb vehicles elèctrics i els jocs tradicionals. “En un dia un nen no es fa tot el saló”, va destacar el responsable de l’elaboració i posada en funcionament d’aquest esdeveniment, Àlex Arnó. L’any passat fins a 1.000 infants van passar cada dia per Encamp, i al Pas de la Casa uns 300 i 400. “L’objectiu és repetir aquestes xifres, sobretot gràcies a la campanya que es farà per captar turistes”, va apuntar Arnó.

Ahir durant la presentació, Betim Budzaku, gerent d’Andorra Turisme, que fa tres anys que col·laboren amb el Saló, va assegurar que es tracta d’un esdeveniment “consolidat” i que “ajuda a crear valor afegit” a l’oferta d’Andorra. En la mateixa línia es va mostrar Fernández, que va dir que és un “saló referent al país”.

tracking