andorra la vella

L'embelliment de l'avinguda Tarragona comença dilluns

Obres en el tram entre la rotonda Josep Escalé i el carrer de la Vinya

L'embelliment de l'avinguda Tarragona comença dillunsCOMÚ ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella començarà dilluns vinent les obres d’embelliment del tram de l’avinguda Tarragona que va de la rotonda Josep Escaler (la que està davant del Burger King) al carrer de la Vinya. Es tracta d’un tram d’uns 300 metres del qual s’eliminaran les places d’aparcament per adequar un carril per a bicicletes. El termini previst per executar les obres és d’un mes, i la corporació confia que els treballs estiguin acabats abans del pont de la Puríssima per evitar problemes de trànsit en unes dates en les quals s’espera una afluència turística alta.

Aquest primer tram de les obres es farà abans de l’enquitranament de tota l’avinguda previst al projecte. Els treballs implicaran restriccions puntuals en el trànsit, per l’entrada i sortida de camions i algunes feines que es facin, si bé no es preveuen talls i es continuaran mantenint els dos carrils de pujada i de baixada, segons va informar ahir el comú d’Andorra la Vella en un comunicat.

L’objectiu de la corporació amb el projecte d’embelliment de l’avinguda Tarragona és pacificar la circulació i dotar d’un caràcter més urbà aquesta via, harmonitzant-la i donant continuïtat al tram que baixa de la rotonda del Km 0. A l’avinguda s’hi col·locarà una mitgera amb una zona enjardinada i arbres perquè es vol convertir aquesta via en un “espai amable” per a la circulació. L’any que ve continuarà l’embelliment de l’avinguda Tarragona fins a la rotonda de Prada Casadet. Al comunicat s’hi assenyala que la zona on es farà l’embelliment “es caracteritza per no tenir un dèficit d’aparcaments”. L’obra, d’un cost de 80.000 euros, “ha estat comentada amb les associacions de comerciants, que veuen positivament el projecte perquè donarà major visibilitat als aparadors”.

tracking