Sense projecte per reordenar els entorns de Casa de la Vall

Sindicatura i comú esperen que Govern els indiqui quines intencions té

Sense projecte per reordenar els entorns de Casa de la VallXavier Pujol

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de ministres va adjudicar dimecres les obres d’enderroc de la Casa de les Monges, un pas que ha de permetre tirar endavant el projecte de reordenació dels entorns de Casa de la Vall. No obstant això, segons va explicar la subsíndica, Mònica Bonell, a dia d’avui el projecte està aturat. “Estem en espera que el Govern ens comuniqui què vol fer”, va exposar, i hi va afegir que per ara, les converses que s’han mantingut “no han anat més enllà de dir que un cop s’hagi ensorrat l’immoble es condicionarà el terra el millor possible i més endavant estudiarem conjuntament què s’hi ha de fer”.

Tampoc des del comú es tenen notícies del projecte. El cònsol menor, Marc Pons, es va manifestar en la mateixa línia que Bonell, que va indicar que “estem en espera del Govern. A més, l’espai és propietat del Consell General”. Així doncs, va deixar clar que no es farà cap pas fins que no s’hagin pogut asseure i parlar-ne. “Ens hem de coordinar”. D’aquesta manera, fins que l’immoble no s’hagi enderrocat, sembla que no es començarà a perfilar el projecte de reforma dels entorns de Casa de la Vall. Tampoc s’ha concretat, encara, si finalment es convocarà un concurs d’idees com s’havia parlat en algun moment o si la fórmula serà una altra.

L’executiu va adjudicar aquesta setmana els treballs d’enderroc per un import de 173.580 euros. L’enderroc i posterior reordenació dels espais és un projecte llargament reivindicat. Malgrat que mai s’havia arribat a concretar exactament quin ha de ser el futur de la zona, s’havia parlat de poder fer una plaça per acollir diverses propostes lúdiques.

tracking