Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
democracia participativa

Andorra la Vella celebrarà el primer consell d'infants el 15 de desembre

En la iniciativa participaran uns 300 alumnes de la parròquia
Alumnes de l'escola francesa han visitat avui el comú.

Andorra la Vella celebrarà el primer consell d'infants el 15 de desembre

Alumnes de l'escola francesa han visitat avui el comú.

Comú d'Andorra la Vella.
Actualitzada 25/10/2016 a les 15:57
El comú d'Andorra la Vella celebrarà el proper 15 de desembre el seu primer consell d'infants. Per això, avui ha començat el procés participatiu amb els alumnes escolaritzats a la parròquia per desenvolupar un projecte que la majoria de comuns ja tenen en marxa. Uns 300 alumnes dels últims dos cursos de primària de quatre centres escolars de la parròquia -escoles francesa d’Andorra la Vella i de Santa Coloma, escola andorrana i Col·legi Sant Ermengol- hi participaran activament.

Cada centre triarà inicialment els tres representants que es convertiran en 'consellers infantils' en la sessió constitutiva del consell d’infants i que presidirà la cònsol major. Aleshores, exposaran quins temes voldran debatre en la sessió programada per al 23 de maig de l'any vinent. Durant cinc mesos, els temes seran analitzats i desenvolupats en diferents grups de treball.

El consell d’infants és un projecte dels comuns impulsat per Unicef Andorra, que durà a terme diferents sessions formatives sobre els drets dels infants. El comú, paral·lelament, oferirà l’assessorament especialitzat als diferents centres escolars en funció dels temes d’interès que vulguin tractar els infants.
  • #1 A. Vilà
    (25/10/16 20:39)

    Consell d'infants andorra

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477