TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La Fira tanca “amb èxit” i arriba als 70.000 visitants

Marsol assegura que s’han superat les expectatives, sobretot divendres

La Fira tanca “amb èxit” i arriba als 70.000 visitantsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va assegurar ahir a la tarda que els tres dies de Fira s’havien superat “amb èxit”. En declaracions davant de la premsa per fer balanç del certamen, va assegurar que la cita, novament, “ha estat un èxit d’assistència”, i va qualificar la jornada de divendres d’“excepcional” perquè l’afluència va ser molt més elevada de l’habitual.

Així, malgrat les presses en el muntatge i el retard en l’arribada dels materials per a la carpa, va indicar que “tot ha funcionat molt bé”, i va destacar que durant el dissabte “vam controlar fins a 39 persones per minut”. Ahir, en canvi, va explicar que “potser el dia ha estat una mica més fluix o la gent s’ha repartit una mica més”. En general, però, es calcula que s’han superat les xifres d’assistència de l’any passat que ja fregaven les 70.000 persones. “Estem en aquesta línia o una mica més”, va remarcar.

I si hi ha dos sectors que triomfen a la Fira són el dels vehicles i el de l’esquí. “El sector de l’automòbil ha tancat moltes operacions, estan molt contents”, va explicar la cònsol, que també va posar en relleu l’elevada venda de forfets que va registrar l’estand d’Ski Andorra. Una observació que confirmava el director general de Pal-Arinsal, Josep Marticella, que malgrat indicar que no es disposava de xifres concretes, “la tendència és positiva, es confirma que la fira és un molt bon lloc per venir i que la gent es fidelitza”. En el cas particular de Vallnord, va indicar que s’incrementava la venda de forfets de temporada d’hivern, confirmant així el creixement registrat durant l’estiu. També els centres esportius van fer una “bona” Fira i en el cas dels Serradells es van fer fins a 200 altes noves.

Marsol va insistir en la necessitat de replantejar el model de la Fira i va explicar que de cara a l’any vinent es podrien ampliar les parades del mercat artesanal.

tracking