Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Josep Àngel Mortés

“Som conscients que cada cop hi ha menys diners a repartir”

La bona sintonia entre comuns afavorirà l’acord de transferències, segons mortés, que espera que la revisió del pla d’urbanisme afavoreixi un impuls a la construcció
El cònsol està convençut que es trobarà un repartiment de transferències bo per a tothom i que inclourà les especificitats, segons comenta al Parlem-ne, de COPE Andorra-AD Ràdio.

Els límits amb la Massana han tornat a provocar una causa judicial. Com s’ha de resoldre aquest conflicte?
És complicat perquè cada comú vol tenir o creu que té la raó, té la seva documentació que demostra al llarg dels anys que cadascú defensa el seu territori, i en aquest cas és seguir aportant les proves de la delimitació que té cada comú, i com que no ens posem d’acord acaba a la Batllia
  • #5 ordi
    (28/10/16 00:00)

    Funcionaris va dir..
    Fenomeno tant de bo els funcionaris cobressim 3000€ cadascun , pero aixó no es la realitat , aquests sous el cobren els que tenen algun alt carre o algun cap de departament.

    Respondre
  • #4 Funcionaris
    (26/10/16 09:25)

    d'Ordino, tu deus ser funcionari. Que cal fer, guardar diners per pagar els prop de 150 funcionaris que té el Comú d'Ordino i que cobren sous de vora 3000€ cadascun?

    Respondre
  • #3 Josep M Roig
    (24/10/16 17:38)

    Ves cap a la montanya amb lo Espot, igual us inspireu a la cabanya !!

    Respondre
  • #2 Pla Urbanisme
    (23/10/16 15:09)

    En el pla d'urbanisme,no es poden tocar les cessions del 15% i rebaixar els 3000m.en cas de terreny no consolidat urbanitzable,seria la fi de Parròquia,prou cases i gent.

    Respondre
  • #1 d'Ordino
    (23/10/16 12:28)

    Però no teniu fré a l'hora de malgastar-los,Sr.Consol,pensi per un moment el que podria pasar si l'exercici vinent es produis un ajust del 50% no tenim cap reserva i estem endeutats fins al coll que fariem amb tota la infraestructura que ara mateix tè muntada a Ordino cal pensar-ho i no malgastar diners en tonteries,(Ultra-Trails,mostra gastronòmica i subvencions i premis a dojo.Tot aixó s'ha d'acabar.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477