El comú admet que el muntatge dels estands de la Fira s'acabarà 'in extremis'

La corporació considera que els expositors entenen la situació tot i alguns insatisfets

El comú admet que el muntatge dels estands de la Fira s'acabarà 'in extremis'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A un dia vista de l’estrena de la 38a Fira d’Andorra la Vella, l’intens tràfec d’operaris continua. El retard en l’arribada de l’envelat ha obligat els constructors dels estands a treballar fins a última hora per enllestir-ho tot i poder arrencar a temps l’edició d’enguany.

Etiquetes:

El muntatge va iniciar-se dimarts a la nit, segons van confirmar ahir fonts del comú, i la previsió va ser que s’acabaria d’enllestir tot el dia de la inauguració. A més, van calcular que el material que conforma els estands –com són les decoracions, cadires, etcètera– arribaria al llarg del dia d’avui i, si tot va bé, al vespre i durant la nit es podrien enllestir les parades. “Estem treballant a contrarellotge, perquè els timings són molt ajustats, però és innegable que l’escenari ja va prenent forma”, van declarar les mateixes fonts. També van aclarir que no hi havia hagut problemes d’entesa amb els expositors: “La majoria va comprendre la situació i com que hi ha hagut una bona comunicació des del principi, en general no hi ha hagut neguits.”

Tot i així, com va poder comprovar aquest rotatiu, va haver-hi alguns operadors que van mostrar certa insatisfacció amb els timings. Sobretot els que tenien un muntatge més elaborat que les parades promocionals. En alguns casos comptaven amb maquinària i electricitat, entre d’altres, i no podien començar amb les respectives adequacions fins que no finalitzés el muntatge extern, previst pels volts de les vuit de la tarda d’avui, però tampoc no podien assegurar amb exactitud el temps que trigarien a enllestir-ho tot i que tenien por dels possibles imprevistos.

Aquesta preparació in extremis és el resultat del retard a l’arribada de part de la carpa a conseqüència dels problemes econòmics del proveïdor. La setmana passada el comú va convocar una reunió amb els expositors per informar-los de la situació, ja que també existia la possibilitat que l’envelat no arribés a temps.

tracking