Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
equipaments

El Serrat tindrà un nou aparcament de 300 metres quadrats

Àrea del Serrat on es construirà una zona d'aparcament

El Serrat tindrà un nou aparcament de 300 metres quadrats

Àrea del Serrat on es construirà una zona d'aparcament

Google Maps
Actualitzada 19/10/2016 a les 21:07
El consell de ministres ha aprovat avui la signatura d'un conveni pel qual cedeix al comú d'Ordino el dret d'explotació d'una superfície de 333 metres quadrats al Serrat, per fer-hi un aparcament. El terreny s'ubica al punt quilomètric 17 de la carretera general número 3. "Amb aquesta cessió es pretén que el comú hi pugui habilitar una zona d'aparcament, perquè allà hi ha dificultats per afavorir l'estacionament de vehicles", ha explicat el ministre Portaveu Jordi Cinca. El conveni té una durada de cinc anys renovable tàcitament, d'any en any. 

D'altra banda, el consell de ministres ha aprovat la licitació per a l'elaboració d'un pla de gestió de la vegetació de la ribera dels rius d'Andorra. "Uns treballs que pretenen avaluar les necessitats de manteniment de la vegetació de la ribera i l'elaboració d'un pla de gestió", ha dit Cinca.

La reunió de l'executiu també ha aprovat la licitació per a la construcció d'una rotonda a la carretera general número 5, a Arinsal, a la cruïlla amb la carretera secundària número 412. En aquest punt quilomètric ja hi ha una rotonda "provisional" feta amb fitons, que el Govern ha decidit "consolidar" després de comprovar que "millora i facilita el flux circulatori".

D'altra banda, el Govern ha adjudicat a l'empresa DIPSA la renovació de material per al cos de policia, per al període d'hivern, per un import de 24.840 euros.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477