Cessió d'un terreny per fer el camp d'exàmens de conduir

Govern i comú signen un conveni per un termini de dos anys, prorrogables

Cessió d'un terreny per fer el camp d'exàmens de conduirXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de construcció de la nova seu de la Justícia obliguen a traslladar el camp d’exàmens de conduir. El mes de juny passat, el ple del comú d’Andorra la Vella ja va donar el vistiplau a la cessió d’un terreny a la zona de la Borda de la Margineda i ahir, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, i el ministre de Transports, Administració Pública i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, van signar el conveni de cessió de l’espai.

Marsol va detallar que es tracta d’un terreny de 1.800 metres quadrats que se cedeix de manera gratuïta per un termini de dos anys prorrogables any a any. “És una cessió modal, és a dir, mentre el Govern destini el terreny a camp d’exàmens el podrà continuar utilitzant”, va explicar la cònsol, que hi va afegir que després dels dos primers anys el comú podrà recuperar l’espai sempre que avisi amb un any d’antelació.

Alcobé, de la seva banda, va explicar que les obres ja han començat i s’espera que en un màxim de dos mesos el nou camp ja estigui disponible. I és que segons va indicar, la intervenció que s’hi ha de fer no és massa complicada. Cal adequar els ter­renys per aplanar-los, pavimentar, fer les rampes per a les proves i els accessos. També s’ha previst fer-hi una caseta d’obra “per poder aixoplugar-se en cas que faci mal temps”. “Estem molt satisfets perquè realment era una necessitat que teníem”, va manifestar el ministre, que va agrair la cessió del terreny. De la seva banda, la cònsol va apuntar que el conveni s’ha fet ja “amb l’esperit de col·laboració i avançant-nos a futures lleis que s’estan establint entre administracions”, destacant que “la compensació és que continuï a An-dorra la Vella”.

tracking