La marató fotogràfica del Shopping Festival confia superar el centenar de participants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un gran esdeveniment i una elevada concentració d’activitats i gent. Aquests són considerats els ingredients principals per portar a terme una marató fotogràfica, i des de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella han decidit promoure la segona edició de l’Andorra Shopping Foto amb la introducció d’alguns canvis per aconseguir la seva consolidació i millorar-ne el funcionament. En aquesta ocasió s’han reduït els horaris i els temes, ja que els participants en la categoria Max Marató hauran de presentar una col·lecció de set fotos, i els de la Family Marató, de cinc. A més, a la finalització de la jornada no s’hauran de descarregar les targetes, sinó que els participants tindran una setmana per poder fer una tria de les imatges de manera més acurada i editar-les, amb l’objectiu que els fotògrafs no tinguin tanta pressió.

Des de l’organització confien a superar el centenar de participants en la categoria individual, i aspiren a comptar amb una vintena de famílies. A més, un altre dels objectius és arribar als fotògrafs estrangers, i és per això, que segons va explicar el cap de servei de l’Escola d’Art, Pep Aguareles, es farà una crida a les escoles i associacions fotogràfiques de fora del país.

La marató es farà el 30 d’octubre i començarà a les onze del matí des del punt d’acreditació, situat al centre cultural La Llacuna. Es preveu que l’activitat acabi cap a les sis de la tarda. Els premis consisteixen en 1.500 euros en material fotogràfic per a la millor foto de la categoria Max, i 1.500 euros en material tecnològic per a la millor família.

tracking