medi ambient

Andorra la Vella obre un concurs per exposar fotografies al voltant dels contenidors

Les imatges s'estamparan en plafons de metall que es col·locaran al voltant de les escombraries

El conseller de Medi Ambient i Innovació del Comú d'Andorra la Vella, David Astrié, presenta el plànol del concurs de fotografiaF.A. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Medi Ambient i Innovació del comú d'Andorra la Vella, David Astrié, ha presentatavuiuna iniciativa per "embellir" la ciutat. Es tracta d'un concurs fotogràfic, amb dotació econòmica per a les tres millors fotografies, que s'estamparan en uns plafons de metall que el comú col·locarà al voltant delcontenidors de brossa de la ciutat. El concurs començademài es podran presentar les fotografies fins a l'11 de novembre.

"Andorra la Vella ha de ser una parròquia neta i embellida". Així ha iniciat el conseller de Medi Ambient i Innovació del comú, David Astrié, la roda de premsa per presentar la iniciativa comunal per netejar la cara a tots els punts de recollida selectiva. El comú tancarà amb plafons de metall aquestes illes verdes i hi posarà uns vinils amb fotografies "representatives vinculades al món cultural i associatiu" de la parròquia. "Serà una exposició fotogràfica a cel obert", ha resumit el conseller. Els tancats es repartiran entre Prada Ramon, Príncep Belloch i Prat de la Creu.

La temàtica del concurs són els "espais emblemàtics i singulars d'Andorra la Vella i els seus esdeveniments característics". Hi podran participar els majors de 16 anys i els menors amb autorització. No hi ha límit de fotos, que s'hauran de lliurar en un 'pen drive' al Servei de Participació Ciutadana abans de l'11 de novembre a les 17 hores. Les bases del concurs estan penjades a la pàgina web del comú. Un jurat format per sis persones triarà una vintena de fotografies, que seran exposades als plafons que envoltaran els contenidors. Les tres millors fotos, a més de ser exposades, tindran un premi: 300 euros (la guanyadora), 200 euros (la segona millor) i 100 euros (la tercera seleccionada). No entraran a concurs les fotos fetes amb el mòbil.

Les fotografies exposades als plafons duran serigrafiats el nom de l'artista i el logotip del comú d'Andorra la Vella. El cost de la campanya comunal és d'uns 25.000 euros: 18.000 euros per als tancats de xapa i 7.000 euros per a l'edició dels vinils i les fotografies.

Prova pilot del Comú amb els contenidors i els plafons on s'exposaran les fotografies guanyadores del concurs

El conseller de Medi Ambient i Innovació del Comú d'Andorra la Vella, David Astrié, consulta les bases del concurs de fotografia amb un tècnic

tracking