Els Castellers d'Andorra graven imatges per a un museu

Van fer una actuació privada per als impulsors del Museu Casteller de Valls

Els Castellers d'Andorra graven imatges per a un museucastellers d'andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les muntanyes d’Andorra, i sobretot la colla castellera del Principat, seran presents al futur Museu Casteller, que està previst que obri les portes a final de l’any que ve a la ciutat tarragonina de Valls. Aquest cap de setmana van realitzar una petita actuació privada per a l’equip museogràfic de l’equipament a Anyós, que també va fer alguna entrevista a destacats membres de l’entitat. Tot plegat servirà per il·lustrar l’espai que la colla tindrà, igual que la resta d’agrupacions, al Museu Casteller que s’està acabant de construir a la vil·la bressol d’aquesta tradició.

A Anyós, concretament, dissabte van fer una petita actuació en la qual van haver de realitzar tres vegades seguides el 3 de 6, una de les construccions més sòlides dels andorrans. Van comptar a més amb l’ajuda d’uns quants membres dels Castellers de París, amb els quals també dissabte van compartir plaça en una diada vinculada al Correllengua que es va fer a Andorra la Vella. Aquesta trobada va comptar també amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que els va convidar de nou a la ciutat, després que la setmana passada hi actuessin per primera vegada. Ho van fer amb les formacions de Copenhaguen, París i Londres, en el marc del Concurs de Castells, que se celebra cada dos anys. La voluntat de Ballesteros, doncs, és repetir aquesta experiència l’octubre del 2018.

D’altra banda, el possible canvi de local dels andorrans a una pista d’esquaix del centre esportiu dels Serradells, “ha quedat aturat fins a la propera temporada”, segons va explicar el cap de colla, Juli Peña.

tracking