treball

Ctrasa afirma que no hi ha mal ambient laboral

L’empresa assegura que són quatre, i no sis, els empleats que han marxat últimament i manifesta que no ho han fet per desavinences

Ctrasa afirma que no hi ha mal ambient laboral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fonts properes a la direcció del Centre de Tractament de Residus han rebutjat les informacions que apuntaven un mal ambient intern a l’empresa com a causa que hauria acabat derivant, les últimes setmanes, en sis dimissions de treballadors. També asseguren que les presumptes desavinences entre empleats i direcció no han suposat cap conflicte. A més, afirmen que no són sis, sinó quatre, els assalariats que han decidit renunciar a la feina i que els motius han estat diversos.

Segons assenyalen, tres van marxar perquè els havien sorgit opcions laborals millors, en cap cas van manifestar malestar amb la direcció i la seva feina no depenia directament dels responsables. Al quart, que tal com van indicar feia “sis o set anys que era a l’empresa”, “últimament hi havia hagut algun tema que no li havia agradat”, però “sempre hi havia hagut una relació excel·lent” amb la direcció i per tant no ho relacionen amb la seva sortida de Ctrasa.

Pel que fa al moment de les renúncies, la companyia desmenteix que totes hagin succeït durant les darreres setmanes, sinó que dues van ser a principi d’estiu i dues més al setembre. A més, expliquen que “les vacants ja s’han cobert” i que “els canvis a la plantilla ens han ajudat a fitxar perfils diferents i més adaptats a allò que necessitem ara”. D’aquesta manera, “no hi ha hagut cap trasbals” en l’organigrama i “la plantilla està coberta al cent per cent”. En total, Ctrasa té 31 treballadors.

Versió oposada

Fonts dels treballadors, però, sostenen la versió publicada als mitjans i manifesten que, efectivament, van ser sis les persones que van dimitir, que ho van fer per discrepàncies amb la direcció i que “l’ambient no és del tot bo”. A més, afirmen que “hi ha molta rotació de personal” per la duresa de la feina i per les condicions laborals.

Unes condicions que esperen que millorin amb el nou conveni col·lectiu, que està pendent de ratificar-se. En part perquè tant empresa, com treballadors, com ministeri de Medi Ambient volen que estigui en sintonia amb el nou Codi de relacions laborals que està preparant el Govern.

tracking