Escaldes

Senyalitzen les espècies d'arbres del circuit de les Fonts

La iniciativa és una de les propostes que va aprovar el curs passat el Consell d’Infants

Senyalitzen les espècies d'arbres del circuit de les FontsANA / M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d’Infants d’Escaldes-Engordany ha vist materialitzada una altra de les iniciatives que van proposar durant el curs passat. Es tracta de la senyalització del circuit de les Fonts, situat a l’entrada de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, i que des d’aquesta setmana compta amb vuit panells que contenen fotografies i informació d’algunes de les espècies d’arbres més característiques de la zona.

El conseller de Medi Ambient del comú, Didier Aleix, es va mostrar satisfet que els joves s’interessin per la natura i la muntanya, i va assegurar que l’interès del comú és donar a conèixer tota la riquesa de fora del nucli urbà. Els alumnes dels tres sistemes educatius visiten aquesta setmana el circuit d’1,5 quilòmetres i comproven la feina que van realitzar els seus companys de l’escola.

A banda d’aquesta, Escaldes va treballar en dues propostes que van realitzar els escolars durant el curs passat, i que esperen presentar en els propers mesos, tot i que la consellera d’Infància i Gent Gran, Sandra Tomàs, va preferir no revelar-les.

Noves sessions

Els joves ja es preparen per participar en les noves sessions del Consell d’Infants que es reprendran a finals d’octubre. L’objectiu d’aquestes sessions és que els nens puguin participar en la política de la seva parròquia i prendre decisions importants per ells.

tracking