Lafoz deixa les sessions de treball sobre el nou organigrama comunal

La consellera assegura que “no es compta amb nosaltres” i el cònsol major ho nega

Lafoz deixa les sessions de treball sobre el nou organigrama comunalXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb tan sols una reunió n’hi ha hagut prou perquè la majoria comunal d’Encamp s’hagi quedat sola en la comissió de treball que es va crear per debatre sobre el nou organigrama comunal. La consellera de la minoria de Liberals + Independents, Maribel Lafoz, va informar ahir a través d’un comunicat que deixava les sessions de treball perquè “no es compta amb nosaltres”. Lafoz va explicar que ja la primera reunió “em va decebre bastant” perquè esperava que es faria un treball més ampli”. Va indicar, en canvi, que només va detectar una tasca “per anar a cobrir l’expedient. Si hi ha un eventual que fa dos anys que està en un lloc, doncs es decideix cobrir la plaça”.

La consellera, a més, considera que la seva participació no tenia cap mena d’incidència. “Les sessions només han servit per aprovar organigrames que ja venien decidits, sense la possibilitat d’aportar-hi res”, de manera que va lamentar que “si tot està decidit i amanit només vaig a perdre el temps”. Amb tot, va assegurar que “em sap molt greu perquè tenia ganes de treballar i penso que l’experiència que tinc podia ser d’ajuda”. I és que cal recordar que quan en la sessió de consell de comú de l’1 de setembre des de la majoria es va proposar de crear una comissió, tan sols els consellers liberals es van mostrar disposats a participar-hi. Malgrat tot, la consellera celebra que finalment la majoria hagi dut a terme una feina que feia temps que es reclamava.

No ho entenen

Un posicionament que no comparteix el cònsol major, Jordi Tor­res, que va admetre que Lafoz els va manifestar en la primera reunió que “esperava una manera de treballar diferent i que es faria una reforma més àmplia de l’organigrama”. Però “nosaltres volem mantenir l’estructura. No tenim voluntat d’anar més enllà”.

Torres va assegurar que “ens hem quedat sorpresos, no ho entenem i li hem demanat que s’ho repensi”. I és que va garantir que “no tenim cap voluntat d’excloure ningú. Els documents que tractem són esborranys i les aportacions que fan els consellers són analitzades i tractades”. El cònsol va indicar que els primers departaments que s’han analitzat “són els més senzills, però en la d’avui i les de les properes setmanes ens trobarem amb els departaments més complicats”. I va reiterar que si s’ha creat una comissió és precisament perquè hi ha la voluntat d’escoltar les aportacions.

tracking