Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Sense números d'Arcalís per la caiguda de dos servidors

Esquiadors a Arcalís durant l'hivern passat.

Sense números d'Arcalís per la caiguda de dos servidors

Esquiadors a Arcalís durant l'hivern passat.

Fernando Galindo
Actualitzada 30/09/2016 a les 07:03
Secnoa encara no ha pogut presentar els resultats globals de la temporada ja que l’1 de maig passat van caure els dos servidors on s’emmagatzemen les dades i, per tant, ara s’han hagut de tornar a introduir. Així ho van explicar les conselleres de la minoria liberal, Sandra Tudó i Eva Choy, que van assegurar que la situació és “estranya” i van indicar que han demanat un informe per saber què ha passat. Mortés va confirmar el problema tècnic i va afegir que estan en espera de rebre explicacions per part de la direcció de la societat i de l’empresa encarregada dels servidors. De fet, si es confirma que ha estat una negligència, “demanarem una compensació”. D’altra banda, es va informar que quatre empreses han retirat el plec de bases del concurs per ocupar els espais del Centre de Congressos. Dilluns es tanca el termini per presentar-se i la voluntat és adjudicar-ho “com més aviat millor”.
Etiquetes
  • #2 Un d'aqui
    (30/09/16 09:35)

    L'any passat va ser un any,dels millors,cap dia tancat pel temps i van aprofitar la Purissima,aixó no vlo dir que cada any sigui igual,els problemes com per exemple l'accés seran els mateixos,el ja famós aparcament del Serrat,no servirá per res,ja veurem el resultat,está mal fet,el Serrat no es Barcelona.

    Respondre
  • #1 Mà de ferro a Arcalís
    (30/09/16 08:02)

    Arcalís s'està gestionant amb mà de ferro i funciona. Acomiadament progressiu de dinosauris problemàtics, control exhaustiu de despeses, idees innovadores,..., ara, mai aconseguirà fer gaires reserves.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts