Turisme

Caldea registra un 5% més de visitants que l'estiu passat

El centre termal, entre juliol i agost, ha tingut un total de 77.047 clients

Caldea registra un 5% més de visitants que l'estiu passatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea-Inúu ha registrat aquest estiu un increment de visitants d’un 5% respecte a l’any passat. En concret va rebre un total de 77.047 visitants durant la temporada d’estiu, en el període que va des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost.

Durant el mes de juliol, el centre termal va rebre 29.647 visites, mentre que la xifra assolida durant el mateix mes de l’any anterior va ser de 25.714. En aquest temps, doncs, l’augment va ser del 13%.

Pel que fa a l’agost, l’activitat va ser molt superior respecte al juliol, i es va arribar a les 47.400 persones, únicament 100 més que el del 2015.

Segons es va apuntar des del termolúdic en un comunicat, els bons resultats s’expliquen “gràcies a la seva oferta d’espectacles aquàtics nocturns, una posada en escena de jocs d’aigua i de llum realitzada per la productora Imminent”. Durant aquests darrers dos mesos el centre termal també va acollir i va participar en diverses activitats culturals com ara jornades gastronòmiques, conferències de l’àmbit de la salut i el benestar, classes magistrals esportives o presentacions de llibres, entre altres.

Pels responsables de la companyia un altre dels aspectes clau ha estat la posada en marxa de l’espai Likids, “el primer spa infantil del món”, que va comportar una inversió de 650.000 euros. Des de la seva obertura el passat 1 d’agost, per aquest espai integrat a Caldea-Inúu hi van passar 1.700 infants d’entre 3 i 8 anys. La zona compta amb sales de tallers, jocs d’aigua, tractaments infantils, àrees de descans i la supervisió d’especialistes.

tracking