Un 22% més d'inscrits a les activitats de la parròquia

El comú va donar subvencions a 25 nens perquè participessin als tallers

Un 22% més d'inscrits a les activitats de la parròquiaCOMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les activitats d’estiu que organitza el comú de la Massana, que van finalitzar el 7 de setembre, enguany van registrar un total de 1.357 inscripcions, un 22% més que l’any passat. En concret, hi va haver 1.215 usuaris inscrits en activitats d’esport d’estiu, mentre que se’n van registrar 142 en les setmanes temàtiques, va precisar el comú en un comunicat.

En total, però, es van apuntar 386 nens, ja que alguns ho van fer en diverses activitats. Aquesta xifra representa un 10% més que el 2015. D’aquests, la majoria, prop d’un 75% eren de la Massana, mentre que la resta provenien d’altres parròquies.

Per evitar que cap nen es quedi sense cap activitat d’estiu, el departament de Socials del comú ha donat ajudes a 25 nens, un total de 20 famílies, cosa que representa un 6,4% de les inscripcions.

“Pensem que hem assolit l’objectiu de donar el millor servei als nostres usuaris”, va ressaltar la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, segons es destaca en el comunicat. En aquest sentit, Cusnir va manifestar que “tant els pares com els infants estan satisfets amb els esports d’estiu i les setmanes temàtiques”. En total, es van realitzar nou setmanes temàtiques on es van abordar temes tan diversos com la bicicleta de descens, el bmx, el patchwork, el music-hall o els patins.

En aquest context, la consellera va destacar que el comú continuarà “treballant per innovar i donar nous al·licients per a la pròxima temporada”.

Per poder fer front a la demanda d’activitats d’estiu, el comú va haver de contractar tres monitors més dels previstos. En el cas del mes de juliol, la plantilla va estar formada per 25 monitors i a l’agost per 24. D’aquests, vuit van ser joves ajudants entre 16 i 18 anys que van treballar del 4 de juliol al 4 d’agost. Així mateix, l’equip es va completar amb tres monitors especialitzats que van donar un servei a tres infants amb integració.

Segons va destacar el comú també van tenir una bona acollida les cinc setmanes monogràfiques adreçades als joves de 12 a 17 anys. En aquest context, al voltant d’una desena de joves van participar en cadascuna d’aquestes sessions.

tracking