Les llegendes, protagonistes de la Gimkna't a set bandes

Hi podran participar un total de 200 joves que tinguin entre 12 i 20 anys

Les llegendes, protagonistes de la Gimkna't a set bandes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició de la Gimkna’t a set bandes tindrà les llegendes del país com a temàtica principal. Segons es va explicar ahir en la presentació de la jornada, que es farà el dia 1 d’octubre, les diferents proves giraran a l’entorn de les tradicions d’Andorra.

Etiquetes:

A la jornada hi poden participar joves de 12 a 20 anys que es dividiran en dues categories, els de 12 a 15 anys, i els de 16 a 20. Els joves hauran de formar equips de quatre persones, que poden ser mixtos, fins a arribar a 50 grups, ja que hi ha un límit de 200 places. Cada prova es puntuarà sobre 10 punts i es podran aconseguir punts extres per anar disfressats o per fer grups mixtos, per exemple.

Com és habitual, els nois i noies s’hauran de desplaçar per tot el país, ja que hauran de passar una prova a cada parròquia més una altra organitzada pel Govern. Aquest any el punt de partida i d’arribada serà el Prat del Roure, a Escaldes-Engordany. De fet, en aquesta edició també hi haurà més premis, com per exemple quatre entrades per al centre esportiu dels Serradells i quatre entrades per al centre esportiu d’Ordino per als participants que portin les millors disfresses, així com entrades per al centre dels Serradells per al primer equip que s’inscrigui de cada parròquia. D’altra banda també hi haurà un paquet d’allotjament al refugi del Comapedrosa per a la foto més original de la jornada, que s’haurà de compartir a les xarxes socials dels diferents punts joves.

Les inscripcions es poden realitzar a tots els punts joves de cada parròquia. Tenen un cost de 7 euros i de 4 per als titulars del Carnet Jove.

tracking