Successos

Dos ferits en un incendi en una cuina a Andorra la Vella

Els bombers també actuen a Sant Julià per un foc originat en una paella

Dos ferits en un incendi en una cuina a Andorra la VellaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van haver d’intervenir ahir a primera hora de la tarda en dos incendis consecutius originats en cuines de domicilis particulars si bé en cap cas es va tractar de focs de gran envergadura. Segons va explicar el cap de guàrdia, el més greu va tenir lloc a Andorra la Vella, en un pis d’un bloc situat al carrer de la Grau. Les flames, que es van originar en una paella, van provocar molt de fum que també va envair el passadís de l’habitatge i l’escala del bloc. La parella ocupant del pis va intentar apagar-lo amb un extintor, però van ser els bombers qui van posar fi al foc quan van arribar al lloc dels fets. Posteriorment van procedir a ventilar tant el pis com l’escala.

Com a conseqüència de l’incident, diversos veïns van sortir de l’edifici durant la intervenció –que es va allargar durant una hora i mitja– i els dos ocupants del pis van haver de ser traslladats a l’hospital, la noia perquè presentava un atac d’angoixa i el noi amb cremades lleus a la mà. Segons va detallar la cap de guàrdia del centre hospitalari, tots dos es trobaven estables i es preveia donar-los d’alta ahir mateix.

D’altra banda, el cos antiincendis també va intervenir per un altre petit foc a Sant Julià. Van rebre l’avís a les 14.10 hores quan uns veïns van veure molt de fum que sortia per la finestra d’un pis del carrer de les Escoles. Amb tot, quan els bombers van arribar al lloc dels fets la propietària ja havia extingit el foc que també s’havia originat en una paella.

tracking