Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Sant Julià de Lôria

Manel Torrentallé es dóna de baixa d'Unió Laurediana

El president del partit diu que “és ben lliure de fer el que cregui convenient”
Manel Torrentallé s’ha donat de baixa d’Unió Laurediana, el partit del que fou fundador i número dos el passat mandat. L’antic cònsol menor del comú de Sant Julià de Lòria va lliurar a principis d’aquesta setmana als responsables del partit la carta on anunciava la seva retirada, segons va confirmar ahir el president d’UL, Carles Verdaguer, el qual va declinar especificar els motius de la renúncia. “Em va donar la baixa i la vam signar. No ens vam reunir”, va explicar, alhora que va afegir que no serà fins al setembre que els membres de la formació es reuniran per
  • #7 Home de pau.
    (18/08/16 18:38)

    Batman va dir..
    Sap molt bé qui signa com Batman el seu comentari que l'UL no es dissoldrà mentre tingui interessos privats a defensar. Però, com que la venjança és un plat que es menja fred, El Sr. Torrentallé hauria de preparar les seves memòries polítiques de cara el Sant Jordi 2017. A hores d'ara tots sabem que l'excònsol menor, políticament parlant, és un sense-sostre, que inclús deu tenir tancades les portes de DA. I això és molt dir. Quantes i quantes reunions d'UL, oi, Sr. Torrentallé? Quants sopars amb els propietaris d'UL; quants petits comitès pels més fidels; quantes confidències a cau d'orella! No s'ho pensi dues vegades, Sr. Torrentallé, els seu llibre serà el bestseller del Sant Jordi 2017 a Andorra.

    Respondre
  • #6 Xampany, Xampany!!
    (18/08/16 17:15)

    A hores d'ara és evident que el Sr. Torrentallé és part del problema i no de la solució que necessita el partit Pintat. Felicitats UL! Ja sentia jo, feia tot un seguit d'hores, molts espetecs de botelles de xampany obrint-se per les cases i xalets més selectes de la parròquia.

    Respondre
  • #5 Bon vent i barca nova, Sr. Torrentallé.
    (18/08/16 11:15)

    Les noves religions també tenen els seus punts negres. I la religió del futbol no n'està exclosa. La fe completament cega és devastadora, i ens ha costat milions d'euros als lauredians. Al contractar com a director de Naturlandia a una persona lligada en algun moment a l'Olimp del Futbol Club Barcelona, el Sr. Torretallé va acceptar com paraula de déu infal·lible qualsevol decisió o indecisió del director del parc. És el que passa a les sectes. Potser – cal intentar ser just en aquesta vida- el director del parc no podia fer gran cosa i es troba encara avui dintre una vagoneta de Tobotronc a la deriva, sense frens, i accelerant.

    Respondre
  • #4 Cal no oblidar per a no repetir.
    (18/08/16 10:33)

    En el moment del possible comiat definitiu del Sr. Torrentallé de la política, voldria fer una mica d'arqueologia i recordar “el pecat original” que va perseguir al Sr. Torrentallé al llarg dels seus quatre anys de cònsol menor. Ho faré de la mà d'unes frases de l'editorial del Diari d'Andorra del llunyà 10/02/2012, frases el sentit de les quals no queda modificat dintre del context: “No s'entén que un cònsol que cobra el sou complet de més de 4.000 euros al comú compagini la tasca amb una feina paral.lela per la qual percep pràcticament la mateixa xifra. [...] Antigament el consolat havia de ser compatible amb d'altres feines perquè la remuneració era modesta. [...] Torrentallé cobra 4.100 euros del comú i no hauria de treballar enlloc més.” Per a molts lauredians la vocació de servei públic del Sr. Torrentallé, durant 4 anys, tenia un motiu: més de 8.000 euros de salari mensual total.

    Respondre
  • #3 Batman
    (18/08/16 09:50)

    El que s'hauria de fer es donar de baixa UL sencera.

    Respondre
  • #2 Tempus fugit.
    (18/08/16 09:11)

    La baixa del Sr. Torrentallé suposarà un molt ben rebut alleugeriment de tensions en e si d'UL. Felicitats! Caldria aprofitar l'esperit de tardor que es viu al país ja el dia mateix després de Meritxell, esperit que ens parla de la caducitat universal, per afrontar la refundació d'UL. Res pot ser etern. Amb la imatge d'un partit que encara al 2016 està al servei d'un cognom i dels seus satèl·lits, mal pinten les coses de cara les futures eleccions. I el temps vola.

    Respondre
  • #1 Jesús Paricio.
    (18/08/16 08:20)

    Probablement el Sr.Torrentallé ha batut algun rècord en l'especialitat política d'insultar la intel.ligència de la ciutadania: de cap manera podia afirmar, al llarg dels seus quatre anys d'administració de la parròquia, que Naturlandia arribava al comerç, als restaurants i als hotels de la parròquia.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477