Andorra la Vella

Marsol aposta per continuar celebrant la festa major al centre l'any que ve

La cònsol afirma que el canvi “ha funcionat perfectament” i que hi ha hagut poques queixes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la capital vol consolidar la festa major al centre del poble i introduir-hi canvis de cara a l’any que ve. La cònsol major, Conxita Marsol, afirma que “el canvi d’ubicació ha funcionat perfectament” aquest any, ja que “els ciutadans estan molt contents” amb el fet que l’epicentre de les activitats estigui situat a la plaça Guillemó i a la plaça del Poble. “Se senten còmodes amb aquest tipus de festa major, la continuarem canviant en aquest sentit”, va afirmar, posant de manifest que “tornar la festa major a dins del poble ha estat positiu”. Segons va explicar abans de l’ar­rossada popular per a 1.300 persones que es va celebrar ahir al migdia a la plaça del Poble, “no hi ha ningú que s’hagi queixat especialment”, tret d’algunes crítiques per sorolls, i és per això que “la idea és continuar la festa major amb aquest format” introduint-hi canvis de millora que no va voler especificar.

Una festa major “de capital”

Un primer any de model renovat que tenia com a objectiu reforçar la capitalitat d’Andorra la Vella. Un propòsit que, segons Marsol, s’ha aconseguit. “Aquest any ja ha estat una festa major de capital”, va manifestar, i va remarcar que els canvis futurs que experimentarà la festivitat seguiran anant en aquesta direcció.

Segons va assenyalar la cònsol major, el personal de comú farà una reunió amb els veïns i comerciants per fer balanç de les activitats celebrades, que creu que serà positiu. “Els veïns estan encantats, no m’ha arribat cap queixa directa de cap veí, potser d’algun comerç però molt indirectament”, va relatar, titllant les crítiques de “molt anecdòtiques”. “Les coses no es poden fer a interès d’uns quants, sinó a interès de la ciutadania”, va reblar.

Marsol aposta per continuar celebrant la festa major al centre l'any que ve

tracking