Escaldes-Engordany

Caldea obre amb Likids el primer 'spa' infantil del món

Miguel Pedregal destaca la tendència de creixement registrada el primer semestre i confia que a l’agost la freqüentació s’incrementi entre el 5% i el 8%

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El termolúdic de Caldea manté la tendència positiva pel que fa a l’entrada de visitants i ha tancat el mes de juliol amb una freqüentació que supera en un 15% la registrada el mateix mes de l’any passat. El director general de Caldea-Inúu, Miguel Pedregal, va destacar, a més, les bones xifres obtingudes durant els primers sis mesos de l’any. “El primer semestre ha estat molt positiu. Destaca el creixement del primer trimestre amb augments de freqüentació d’entre el 15% i el 18% respecte a l’any anterior i el segon, tot i ser temporada baixa, també hem fet millors números”, va dir.

En aquest sentit, també es va mostrar optimista de cara a l’agost, un mes “molt important perquè concentrem una important xifra de negoci”. Així, tot i exposar que “pensem que serà millor que el de l’any anterior, la meva primera percepció és que serà difícil mantenir una taxa de creixement tan forta”. És per aquest motiu que va assegurar que “estaria satisfet si féssim entre un 5% i un 8% més de visitants respecte a l’any anterior”. Tenint en compte aquestes xifres, Pedregal va indicar que “si mantenim el ritme que portem la previsió de tancament de l’any és de 380.000 visitants”, que representaria 30.000 persones més que el tancament del 2015.

Uns resultats que des del termolúdic atribueixen a “la maduresa d’Inúu”, que segons va indicar cada vegada té més demanda i els canals d’intermediació ja el venen de manera natural, a “l’esforç de renovació de Caldea”, així com a la recuperació econòmica que “cada vegada es consolida més, sobretot a Espanya, que és el nostre principal mercat”.

D’altra banda, Pedregal va explicar que segueix endavant el projecte de nova il·luminació de la façana de Caldea i que ara s’està col·laborant amb una empresa del país que és qui en fa el disseny i que es preveu que al setembre es pugui presentar al consell d’administració perquè l’aprovi i sigui una realitat el 2017. “Caldea és un edifici icònic del país i pensem que hem de destacar l’arquitectura i l’edifici amb un projecte d’enllumenat”, va dir.

Per últim, el director general de Caldea-Inúu va reiterar que estarien encantats de poder acollir el casino. “Pensem que és un negoci que per una banda ens proporcionaria ingressos de lloguer i també negoci turístic, seria un pol d’atracció”, va assenyalar, tot afegint que la ubicació del termolúdic té molts avantatges com el fet de tenir pàrquing, estar molt cèntric o ser ja un espai conegut per al mercat. Amb tot, va recordar que fins ara només han rebut visites d’empreses interessades però que no s’ha tancat res.

LIKIDS OBRE COM A PRIMER 'SPA' INFANTIL DEL MÓN

Els responsables de Caldea van presentar ahir Likids, el nou espai termal d’accés exclusiu per a infants i que segons va afirmar el director general del termolúdic, Miguel Pedregal, és únic al món. “Hem trobat altres centres que destinen zones per a nens, però no aquesta idea que hem concebut internament”, va destacar, tot afegint-hi que és una fita “important perquè som una empresa pionera i volem mantenir aquest esperit d’innovació i lideratge. Per això hem volgut dissenyar quelcom únic. És un autèntic spa d’adults adaptat als nens”.

L’espai està destinat a infants d’entre 3 i 8 anys i disposa de 300 metres quadrats. Ocupa l’antiga zona d’infrarojos i compta amb diversos zones: una llacuna central amb jacuzzi, un espai beauty (una zona on es fan tractaments de bellesa com manicura, pedicura o massatges als peus adaptats als infants), una sauna-lounge (en aquest cas es tracta tan sols d’una simulació, ja que la temperatura d’una sauna no era adequada per als infants i per tant s’ha concebut com una zona de descans), un espai fitness per fer activitats dirigides com ioga i una platja suau amb dunes.

Per accedir a Likids s’haurà de comprar una entrada especial, d’una durada de 3 hores, que té un cost de 15 euros per a nens de 3 a 4 anys (12,5 euros si és anticipada) o de 26 euros per als nens de 5 a 8 anys (25 euros anticipada). A més, també s’han previst packs familiars. Els infants es podran quedar sense els pares a la zona on estaran sempre sota la supervisió d’un equip de monitors. Els infants de menys de cinc anys, a més, no podran accedir a la resta d’instal·lacions de Caldea.

La creació d’aquest espai respon “a una demanda de les famílies” i que els aportarà “un doble benefici: els nens tindran el primer contacte amb el termalisme i els pares podran passar una bona estona a Caldea”. S’espera que en el primer any complet de funcionament pugui arribar a tenir una freqüentació de 25.000 nens que ajudaran a captar clients nous.

Caldea obre amb Likids el primer 'spa' infantil del món

Caldea obre amb Likids el primer 'spa' infantil del món

tracking