Els propietaris de Vivand, en espera de conèixer el projecte

Gràcia insisteix que volen que els concretin els criteris aplicables

Els propietaris de Vivand, en espera de conèixer el projecteFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Associació de Propietaris de Béns Immobles (APBI) es mostra a l’expectativa de conèixer el projecte detallat de l’embelliment definitiu de l’avinguda Carlemany que vol dur a terme el comú d’Escaldes-Engordany abans de fer més valoracions sobre l’aplicació de contribucions especials. Malgrat la carta que van fer pública mostrant-se contraris a la mesura i que el cònsol menor, Marc Calvet, ha deixat clar que hauran de pagar part de les obres, el president de l’APBI, Pasqual Gracia, va explicar que “estem pendents de com avança el projecte i que es posin les xifres sobre la taula. Estem a l’expectativa i un cop se’ns concretin els dubtes que tenim farem un altre comunicat mostrant el nostre posicionament”.

En aquest sentit, a més de saber quant hauran de pagar –“volem saber de quant estem parlant”– els titulars d’immobles de l’avinguda també estan especialment preocupats pels criteris que s’aplicaran a partir d’ara. “Això ens preocupa molt”, va apuntar Gràcia, remarcant que el que volen aclarir és si a partir d’ara estaran exposats que amb qualsevol obra que vulgui dur a terme la corporació es pugui aplicar la mateixa mesura o no. “Si s’apliquen nous criteris volem que els conegui l’opinió pública, per això anirem parlant amb el comú i hi estarem en contacte”, va afirmar, sense descartar noves accions de pressió en funció de quina sigui la resolució final de la qüestió.

L’APBI es va mobilitzar després d’una reunió informal amb el comú en la qual els van comunicar la voluntat d’aplicar les contribucions especials. Consideren que es tracta d’una mesura que “no és justa ni equitativa ni va a favor de l’interès general”. Els propietaris recordaven que fins ara l’administració local sempre havia finançat aquest tipus d’actuacions en espais públics.

tracking